Hallókészülék-árak

Széles választék

Vezető gyártók (Hansaton, Phonak, Signia) nagyon sokféle hallókészülékét forgalmazzuk. Ezek mind megbízható, kiváló minőségű készülékek, amelyek különböző árfekvésben kaphatók és 2 év garanciával rendelkeznek. A kedvezőbb árú hallókészülékek minden gyártónál ugyanarra az elismert technológiára épülnek, mint a drágábbak. A magasabb árú eszközök abban különböznek, hogy többféle funkciót, szolgáltatást kínálnak – de ezekre nincs mindenkinek szüksége. Az audiológus és a szakorvos segít eldönteni, hogy Önnek melyik készülék a legmegfelelőbb.

Támogatott hallókészülékek, kedvező árak

A NEAK támogatási listáján a régebbi és a legmodernebb hallókészülék-típusok is megtalálhatók. A Nemzeti Egészségbiztosítási Alap a jelenlegi jogszabályok alapján a hallókészülékek és egyes tartozékok árának akár 70 százalékát is megtérítheti. Közgyógyellátási igazolvánnyal bizonyos készülékek ingyenesen elérhetők. Az Auris Hallásközpont szakorvosa az üzletben helyben felírja vényre a kiválasztott hallókészüléket.

Fontos tudni, hogy a TB-támogatott készülékek árát jogszabályban rögzítik. Ez azt jelenti, hogy a támogatott készülékek minden ellátóhelyen ugyanannyiba kerülnek. Jogszabály tiltja, hogy a támogatott eszközök árlistáját közzétegyük. Ugyanakkor a TB által támogatott valamennyi hallókészülék árát megtekintheti az OEP Sejk nevű adatbázisában: http://sejk.oep.hu/content.php?s=catalog&portallang=hu Már a legalacsonyabb árkategóriájú termékek is elérhetőek nálunk kb. bruttó 50 000 Ft-os betegtérítési díjtól felfelé.

Azok a pácienseink, akik a legújabb fejlesztéseket keresik, üzletünkben a NEAK-listán még nem szereplő újdonságokat is megtalálják, különböző tudásszinteken, teljes áron.

Részletfizetési lehetőség!

Tisztában vagyunk azzal, hogy a hallókészülék megvásárlása sokak számára nagyon nagy terhet jelent – még akár TB-támogatással is. Ezért mostantól részletfizetési lehetőséget biztosítunk ügyfeleink számára – mérsékelt kamattal, egyes esetekben időszakosan akár 0% THM-mel. Hallásközpontunkban MKB, Yzis, Prémium és OTP egészségpénztári kártyát is elfogadunk. Részletfizetési lehetőség a Cetelem közreműködésével.Hallásvizsgálat

Javasoljuk, hogy ha Önnél vagy egy családtagjánál felmerül a hallásveszteség gyanúja, kérjen időpontot! Jöjjön el, vagy kísérje el rokonát, ismerősét az Auris Hallásközpontba, ahol elvégezzük a hallásvizsgálatot.


A hallásvizsgálat ingyenes azon pácienseink számára, akik az Auris Hallásközpontban próbálnak és vásárolnak hallókészüléket. Ingyenes továbbá gyors hallásszűrés esetén is, leletezés és dokumentáció, vagy bármilyen igazolás kiadása nélkül.


A hallásvizsgálat az alábbi esetekben díjköteles:


  • Ha Sinosz igazolás kiadásához kéri a páciens
  • Ha egyéb igazolások (pl. adókedvezmény vagy munkaalkalmasság megállapítása, stb.) kiadása céljából kéri a páciens
  • Ha a páciens külső rendelésről érkezik, fülészeti vizsgálat céljából

A díjazás: 8 000-10 000 Ft, a hallásvizsgálat típusától függőenSzeretnék többet tudni, visszahívást kérek a következő telefonszámon: