Hallásgondozás távolról

A megfelelő hallókészülék kiválasztásához szakértelem, türelem és a páciens együttműködése, visszajelzése szükséges. Érdemes többféle készüléket kipróbálni és összehasonlítani a megszokott környezetben, a mindennapos tevékenységek során, valamint megismerni és személyre szabni a kiválasztott eszköz összes funkcióját. De honnan tudhatja a felhasználó, hogy mire kell figyelnie és hogyan kell beállítania a hallókészüléket? Mit tegyen, ha sok kérdése lenne, de nincs lehetősége vagy ideje felkeresnie az Auris Hallásközpontot? Legújabb digitális szolgáltatásunkkal távolról is tudunk segíteni!

 

Most olyan okostelefonnal rendelkező tesztelőket keresünk, akik új hallókészülék vásárlását tervezik és a próbahordás során szívesen kipróbálnák ingyenes szolgáltatásunkat.

Szeretnék többet tudni a távoli hallásgondozásról

 

A legújabb Signia hallókészülékekhez kifejlesztett, személyre szabott szolgáltatással távoli támogatást kaphat, amikor csak szüksége van rá. Az elfoglalt, kevés szabadidővel rendelkezők mellett az idősebb korosztályhoz tartozó, nehezen mozgó páciensek számára is ideális megoldást jelenthet a távoli hallásgondozás. Mit is jelent ez valójában?

 

Virtuális találkozók

 

Az okostelefonjára ingyenesen letölthető Signia alkalmazással kapcsolatba léphet audiológusunkkal és megbeszélhet vele egy virtuális találkozót. Kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb lehetőséget: chatüzenetek, hang- vagy videóhívások segítségével is kommunikálhat. Ez kevesebb időt vesz igénybe, mint a hagyományos találkozók, továbbá lehetővé teszi a problémák lehető leggyorsabb és leghatékonyabb elhárítását.

 

Távoli finombeállítás

 

Végre megvalósult, amire már régóta vártak pácienseink: a hallókészülékkel kapcsolatos problémák valós időben megoldhatók távoli beállításokkal! Az audiológus az alkalmazáson keresztül távolról is éppúgy be tudja állítani a készülékeket, mintha személyesen találkozna Önnel.

 

Napi elégedettség értékelése

 

A távoli hallásgondozáshoz hozzátartozik a hallókészülékeivel való napi elégedettség értékelése. Minden nap kap egy emlékeztetőt, hogy értékelje elégedettségét a Signia alkalmazásban. Ha megosztja ezeket az adatokat audiológusunkkal, jobban megértheti az Ön igényeit és ha szükséges, rögtön beavatkozhat, hogy segítsen. Így Ön könnyebben hozzászokhat új hallókészülékeihez.

 

Hallásleckék

 

A hallásleckék segítségével Ön a saját tempójában ismerheti meg hallókészülékeit.  Értékelheti tapasztalatait egy-egy adott helyzetben, ami megmutatja az eszközök közti különbségeket – így sokkal egyszerűbb kiválasztani a megfelelő hallókészüléket.

 

A Signia alkalmazás és a távoli hallásgondozás ingyenes szolgáltatás a kompatibilis Signia hallókészüléket vásárlók számára!

 

Mennyibe kerülnek a hallókészülékek?