Rólunk mondták – Ügyfeleink véleménye

Az alábbiakban elégedett pácienseink véleményét tolmácsoljuk, amelynek megjelenéséhez természetesen kikértük engedélyüket. Tiszteletben tartjuk azt is, ha valaki nem kíván teljes névvel nyilatkozni, ebben az esetben csak a monogramot jelenítjük meg.

Sajnos egy gyermekkori középfülgyulladás „velejárójaként”, több mint 40 éve bal fülemre egyáltalán nem hallok. Jobb fülemen 15 éve észleltem először halláscsökkenésem, melyet kezdetben nem gondoltam komolyan, és nehéz volt leküzdenem az egomat is……hogy mit is gondolnak majd rólam az emberek. „NEKEM? HALLÓKÉSZÜLÉK? UGYAN MÁR!”

De ez ma már a múlt. Lassan 7 éve, hogy a mindennapjaim szoros része lett, és teljesen hozzám nőtt a hallókészülék. Előző készülékem egy hallójárati készülék volt, mely nagy szolgálatot tett, és szinte még azt is hallottam, amit mások gondoltak.

Mostani Phonak hallókészülékem viszont további új fejezeteket nyitott az életemben!

Mobiltelefon, TV, számítógépes hangok, ezáltal a napi életem, munkám sokkal egyszerűbb lett, ez az új bluetooth-os készülékem minden technikai bajomat megoldotta kommunikációban.

Ma már én irányíthatom, mit és mennyire halljak meg, megszűrhetem akár a jó és rossz hangokat is……több madárcsicsergést és kevesebb gépzajt kérek ma már a mindennapjaimban.

A célt elérni nem volt egyszerű, tavalyi évben több készüléket is kipróbáltam, míg önöknél kitartó és mindig segítőkész munkatársuk segítségével megtaláltam az igazit.

Köszönet ezért az új világért, Thuróczy Judit!

Pauló Pál

Tisztelt Váradi József ügyvezető igazgató úr és tisztelt Thuróczy Judit audiológus!

Köszönetemet szeretném kinyilvánítani odaadó, kifogástalan és lelkes munkájukért. 14 éve van mély hallójáratú készülékem, pontosabban cca. 67 éves koromtól.

A múlt év szeptemberében látogattam be a Hegedűs Gyula utcai Auris hallásközpontba, ahol már eleve maximális előzékenységgel fogadtak. Tettem ezt azért, mert 2 percre van az otthonomtól, és mert az akkor hordott készülékem már nem volt megfelelő a romló hallásom miatt.

Kérésemre adtak egy időpontot egy tájékozódó beszélgetésre, aminek alapján klf. hallásvizsgálatnak vetettek alá. Thuróczy Judit lelkiismeretes munkájának köszönhetően eldöntöttem, hogy a régi cégtől megválok, és itt fogom folytatni az őáltaluk ajánlott Phonak mélyhallójáratú készülékkel.

Ezt karácsony előtt 2 hét próbahordásra megkaptam, és persze jelenleg is már a legnagyobb megelégedettségemmel hordom. Mint minden ilyen új készüléknél, többszöri igazítás kell, amit nagy szakértelemmel és türelemmel hajt végre Thuróczy Judit.


Kedves Mindkettőjüket üdvözölve maradok:
Tisztelettel: Baranyai Iván

Az Auris audiológusának biztatására kipróbáltam az új Thermo Tec fülillesztéket. Korábban sok problémám volt az illesztékekkel, sípolt, dörzsölt, kényelmetlen volt. Az új illeszték azonnal kényelmesen beült a fülembe, nem dörzsöl sehol, és ami a legfontosabb, nem sípol a hallókészülék. Mellékhatásként sokkal jobban hallom a magas hangokat, pl. a 4-es metró hangjelzését, és jobban értem a beszédet is. Nagyon köszönöm a kedvességüket, a biztatást, és biztosan vissza fogok térni Önökhöz, amikor új hallókészülékre lesz szükségem.

M.R.

Apósom már több éve rosszul hallott, és egyre csak romlott a hallása, már a tévét sem hallotta, bármennyire is felhangosította. Végre egy ismerősön keresztül eljutottunk az Auris-hoz. Két készüléket is kipróbálhatott 1-1 hétig, és rögtön egyértelmű volt, hogy a második lesz az igazi. Mindig hordja, és nagyon szereti. A férjem is boldog, mert azt mondja, évek óta most először tudott beszélgetni édesapjával.

Üdvözlettel és köszönettel:

Takács Zsuzsanna