Üdvözöljük az Auris Hallásközpont oldalán!

Erős, megbízható hallókészüléket keres, amely

  • ellenáll a pornak és a nedvességnek,
  • hosszan kitart elemcsere vagy töltés nélkül,
  • közvetlenül kapcsolódik okostelefonjához és más eszközeihez,
  • hogy Ön a természetben is kényelmesen élvezhesse a jó hallás előnyeit?

Ismerje meg a legújabb Phonak, Signia és Hansaton modelleket, hogy végre teljesen szabadon végezhesse kedvenc kültéri tevékenységeit!

AKCIÓ CSAK AZ AURIS-NÁL

Most 25% kedvezménnyel vásárolhatja meg a világ vezető gyártóinak szabadtéri tevékenységekhez is ajánlott multifunkciós hallókészülékeit. Az akciós készülékpárokhoz 50% kedvezménnyel kínáljuk a töltőt vagy a televíziós kiegészítőt. Jelentkezzen be most! Segítünk kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb készüléket.*

BEJELENTKEZEM

Jó hallás a szabadban? Erős, megbízható hallókészülékkel nincs akadálya!

A jó idő mindenkit a szabadba csábít. Sportol, kertészkedik vagy sétálni, túrázni szeret? Válasszon hű társat kinti tevékenységeihez a strapabíró, nedvességálló Hansaton, Phonak és Signia hallókészülékek közül. Akár kint, akár bent, a legújabb high-tech készülékekkel jobb beszédértést élvezhet, kéz használata nélkül telefonálhat és közvetlenül kapcsolódhat különböző eszközeihez. És ez még nem minden.

A világszínvonalú, új Hansaton, Phonak és Signia hallókészülékek a legnehezebb körülmények között sem hagyják cserben viselőjüket, ugyanakkor teljes kényelmet biztosítanak. Akár a kertben dolgozik, akár kirándul vagy kerékpárral hódítja meg a csúcsokat, olyan hallókészülékre van szüksége, amely ellenáll a pornak, bírja a strapát, a nedvességet és hosszan kitart elemcsere vagy töltés nélkül. Még akkor is, ha útközben kedvenc zenéit hallgatja a telefonjáról. Tudjon meg többet, segítünk kiválasztani az igazit!

Az akció keretén belül 25% kedvezménnyel kínáljuk a kampányban meghirdetett, a TB által nem támogatott Phonak, Signia és Hansaton hallókészülékeket. Akciós készülékpár vásárlása esetén 50% kedvezménnyel kínáljuk a töltőt vagy a a tévézést élménnyé varázsoló kiegészítőt. Ne maradjon le erről a kedvező lehetőségről! Ismerje meg és próbálja ki az Önnek megfelelő, sokféle funkciót kínáló, legmodernebb hallókészülékeket.*

*Az akció 2019. július 31-ig tart. A tájékoztatás nem teljes körű. További információért kérjük, érdeklődjön az Auris Hallásközpontban.

BEJELENTKEZEM